Van 11 tot 15 mei 2020 organiseerde de Universiteit Utrecht een “Online Wellbeing Week”: een dagelijks programma met verschillende digitale activiteiten om studenten de tools te bieden om met gepieker, prestatiedruk en het thuiswerken in tijden van Corona om te gaan.

In een periode waar voor vele studenten hun leven opeens op zijn kop is gaan staan, is wellbeing alleen nog maar belangrijker gaan worden.
Onzekerheden over hoe het studiejaar afloopt, of je wel kan afstuderen, dat je opeens zonder baan zit… De Wellbeingweek had meerdere activiteiten om het welzijn van de studenten te stimuleren en motiveren en IPSU deed er zeker weer aan mee.

Er zijn veel Zinnige Gesprekken gevoerd door de studentenpastores in deze week en in de afgelopen paar maanden. Ook richting de zomer kun je een afspraak boeken voor een goed gesprek, advies of gewoon een luisterend oor. Afspraken worden online gemaakt via de Universiteit Utrecht.

Kijk op de website van de UU: https://students.uu.nl/naast-de-studie/welzijn-en-persoonlijke-ontwikkeling/een-zinnig-gesprek