Wil je eens praten?

11 + 14 =

Jorn den Hertog

Studentenpastor bij het IPSU vanuit de Protestantse Gemeente Utrecht.

 

Sinds mei 2022 ben ik studentenpastor in Utrecht bij IPSU. In mijn werk ben ik steeds op zoek naar verbinding. Verbinding tussen kerken onderling of met andere initiatieven, maar ook de verbinding ín de mens: hoe kunnen we leren ‘een mens uit één geheel’ te zijn? Samen met studenten hoop ik een ruimte te creëren waar uitdagingen en twijfels serieus genomen worden, waar verwondering ruimte krijgt en nieuwe energie gevonden kan worden. 

Het kwetsbaar zoeken naar zin, hoop en geloof vind ik een prachtig avontuur en het is waardevol om af en toe een stukje mee te mogen lopen met studenten. Onderweg gebeurt een hoop en we mogen ons steeds weer herinneren dat we niet alleen zijn. 
Schroom niet om mij te mailen als je vragen hebt over het IPSU, het studentenwerk binnen de Protestantse Gemeente Utrecht of vragen heeft over de Janskerkgemeente. Vaak ben ik op maandag, dinsdag en woensdag in Utrecht en ik drink graag koffie – ik ontmoet je graag.

Het IPSU

Het Interkerkelijk Platform Studentenpastoraat Utrecht verzorgt het pastoraat voor studenten op de universiteit en hogescholen in Utrecht. Bij het IPSU kun je terecht met al je vragen rond geloof, spiritualiteit en zingeving.

Gegevens