Meld je nu aan! Op 4 februari vindt de feestelijke kick-off plaats van Borders & Bridges in de Janskerk in Utrecht. Studentenpastoraten uit vijftien steden hebben hun krachten`gebundeld in het landelijke project ‘Borders & Bridges’. Van februari tot en met juni worden allerlei activiteiten georganiseerd om studenten grensgebieden te laten verkennen.

Borders & Bridges
Borders & Bridges is een estafette die door het hele land trekt. Elke maand zijn twee of drie steden uit één regio aan de beurt. Na een maand vol actie en inspiratie geven zij in een bijzonder overdrachtsmoment het stokje door aan de volgende regio. De activiteiten die in de deelnemende steden worden georganiseerd variëren van internationale diners tot lezingen over duurzaamheid, en van een gespreksgroep over de prestatiemaatschappij tot een stadswandeling. Op de website www.bordersandbridges.nl is het volledige programma te vinden.
Borders & Bridges trekt langs Groningen, Leeuwarden, Zwolle Deventer, Enschede, Arnhem, Wageningen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht.

Programma kick-off 4 februari 2017

15.00 Welkom met koffie en thee
15.30 Gevarieerd programma: Met o.a het Estafettelied en alle ruimte voor de deelnemers om op verschillende manieren bruggen te bouwen en grenzen te verkennen; creatief, speels, filosofisch er is voor elk wat wils.
17.30 Diner Pensant ( Een lopend buffet, met een aantal rondes eten, denken en praten)
19.00 Vervolg programma met o.a Bright Richards, Artez en de uitslag van de NewConnective schrijfwedstrijd  Meer info
21.00 Estafettelied en uitzwaaien.
En voor wie wil: Naborrelen in een kroeg nabij de kerk.

Locatie: Janskerk, Janskerkhof 26, Utrecht
Kosten : €10,- pp inclusief een heerlijk buffet
Opgeven graag voor 29 januari (i.v.m de catering) via aanmeldformulier
Voor vragen: info@ipsu.nl