Het Inspiratiefestival is een prachtig weekend om inspiratie op te doen voor de dagelijkse en religieuze praktijk, met (meezing) concerten, spirituele wandelingen over het strand en door de duinen, theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, bibliodans en veel muziek en cultuur. Maar belangrijk is natuurlijk ook de ontmoeting, het genieten van Terschelling, het uitwaaien op het strand. Iedereen die geïnteresseerd is in geloof, betrokken is bij een kerk of op zoek is naar inspiratie is van harte welkom om het 3e inspiratiefestival mee te beleven.
Het festival wordt georganiseerd door alle kerken op het eiland Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken.
Vanuit Utrecht willen we er graag met een groep studenten naartoe. Er is inmiddels een studentenprogramma in ontwikkeling.
Voor meer informatie en het inschrijformulier voor het festival 2021, zie de website: inspiratiefestival-terschelling.nl. Voor studenten gelden speciale tarieven!
Meer info bij Jasja Nottelman, jasja.nottelman@gmail.com