Dinsdag 4 april komt Rogier Pelgrim naar Hofman Café voor Hart op de Tong. Een nieuwe reeks met inspirerende muziekavonden in Hofman Café waarin de songteksten van een populaire artiest of band centraal staan.

In 2012 kreeg Pelgrim veel bekendheid toen hij de Grote Prijs van Nederland won, datzelfde jaar stond hij in de finale van het succesvolle televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Gelukkig bleef het daar niet bij, zo speelde hij afgelopen jaar op Concert At SEA. De zanger deed de afgelopen jaren een onvermoeibare kruistocht door de vaderlandse popscene en heeft al ruim 650 optredens op zijn naam staan. Hij deed onder andere het voorprogramma van Andy Burrows, Blaudzun, Janne Schra, BLØF, Handsome Poets en Newton Faulkner.

Hart op de Tong is een concertreeks en Q&A met in het verleden o.a. Rico, Sven Hammond, Wende, Tangarine, Yuri Honing, Qeaux Qeaux Joans, Tommy Ebben, Roosbeef, Marike Jager, Handsome Poets, Eefje de Visser, Typhoon, Spinvis, Tim Akkerman en Giovanca.