Het Bospodium tijdens een eerdere editie van het Graceland Festival

Het Gracelandfestival gaat door!

Het Graceland Festival heeft haar vijfdaagse festival inclusief kamperen omgetoverd in drie afzonderlijke festivaldagen, zonder kamperen, waarvan er twee plaatsvinden in het originele festivalweekend. Vrijdag 20 augustus en zaterdag 21 augustus staat er een prachtig festivalterrein met een inspirerend programma voor je klaar op Scoutinglandgoed Zeewolde. De derde festivaldag wordt een indoorevent in januari 2022. Met een weekendticket heb je toegang tot alle drie de festivaldagen, met een dagticket kies je een van de festivaldagen. Op zondag 22 augustus zet het Graceland Festival haar festivaldeuren open voor een gezamenlijke viering.

Het Graceland Festival is een progressief-christelijk festival waar je met kunstenaars van allerlei pluimage, muzikanten, sprekers, workshopleiders, dansers, koks en nog veel meer kunt genieten van schoonheid, inspiratie en het is een plek van ruimte, van genade en een tijdelijk thuis voor jong en oud. Het festival vindt plaats tussen bossen en meertjes, op het scoutinglandgoed Zeewolde en biedt twee dagen gezelligheid, inspiratie, verwondering en ontmoeting – programma’s voor volwassenen, tieners en kinderen.

Het thema van dit jaar: Het Grote Feest, waarbij we de kloof overbruggen tussen wereldverbeteraars en de levensgenieters, tussen de politiek geëngageerden en mystici, tussen realisten en dromers’. ‘Feestvieren is onmisbaar, willen we complete mensen worden.’

Met bijvoorbeeld Shirma Rouse, Marc Floor van The Voice Kids, Kunstenaar Jelle Korevaar met zijn kinetische kunst, Pastor Moses, Merlijn Twaalfhoven, This Beautiful Mess, Tongval biertjes en heerlijke foodtruck maaltijden.

Twee dagen feestvieren en een mooie viering op zondagochtend! We hebben nog wat in te halen toch? Kom je ook?
Het programma is hier te vinden, en hier is meer informatie te lezen over het coronabeleid.