Wil je eens praten?

6 + 14 =

Jasja Nottelman

Studentenpastor vanwege de Protestantse Gemeente Utrecht.

De kerk waar ze regelmatig voorgaat: Janskerk (de EUG Oekumenische Studentengemeente Utrecht)

Mijn motto: Actief op zoek naar wat geloven in onze tijd betekent. Mensen ontmoeten en ervaringen delen. Laten inspireren door mensen, door God.

Sinds 1998 ben ik, Jasja Nottelman, met veel plezier aan het werk als studentenpastor. Daarnaast ben ik academiepastor aan de Protestantse Theologische Universiteit (PTHU) sinds 2003.

Ik vind het inspirerend om met mensen te werken die op zoek zijn naar hoe ze nu eigenlijk in het leven (willen) staan. Wat ze geloven en hoe ze dat vorm proberen te geven. Dat geloven is niet alleen iets van woorden, maar ook in wat je doet, waar je voor gaat wordt het zichtbaar.

In het programma wat de EUG binnen het IPSU aanbiedt zoek ik vaak naar onderwerpen en vormen waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar hun ervaringen kunnen uitwisselen. Voor een persoonlijk gesprek kun je me altijd mailen of bellen, dan maken we een afspraak.

Naast het werken voor het IPSU, EUG en de PThU is Jasja actief bij o.a.

 Oecumenische Vrouwensynode
IWFT Vrouwennetwerk theologie
Bond van Nederlandse predikanten
Het Vocaal Theologen Ensemble

Het IPSU

Het Interkerkelijk Platform Studentenpastoraat Utrecht verzorgt het pastoraat voor studenten op de universiteit en hogescholen in Utrecht. Bij het IPSU kun je terecht met al je vragen rond geloof, spiritualiteit en zingeving.

Gegevens

Volg ons!