Wil je eens praten?

2 + 3 =

Carolien Cornelissen

pastor Doopsgezinde Gemeente

Mijn naam is Carolien Cornelissen en sinds 2015 loop en fiets ik door Utrecht als predikant van de Doopsgezinde Gemeente. Ik geniet ervan om in deze prachtige stad en omgeving te werken. Ik hoop dat jij als student dezelfde ervaring hebt.

Je studententijd is een periode om te ontdekken wie je bent en welke weg door het leven bij jou past. Daarin sta je soms met je hoofd in de wolken en dan weer zit je in een diepe put. De ene keer weet je precies waar je heen wilt, de volgende keer ben je het spoor bijster. Ik zie het als mijn opdracht als predikant om mee te lopen met mensen, jong en oud, op hun levensweg. We lopen langs vragen als: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Wat geeft me moed en kracht? Wat of wie inspireert me?

Zijn dit jouw vragen? Wil je gewoon even praten met iemand, in vertrouwen, zonder gezeur over je cijfers? Dan ben ik er voor jou. Je kunt bellen of mailen voor een persoonlijk gesprek. Of kom langs bij Praten&Proeven, waar je leeftijdgenoten kunt ontmoeten rondom een pan eten en een zinvol gesprek. Onze kerk is op de Oudegracht. Voor ons is ontmoeting belangrijk: met elkaar, met God. Samen zoeken we hoe we ons geloof en spiritualiteit kunnen vormgeven in de praktijk van het dagelijks leven. Voel je van harte welkom, we willen je graag ontmoeten!

Het IPSU

Het Interkerkelijk Platform Studentenpastoraat Utrecht verzorgt het pastoraat voor studenten op de universiteit en hogescholen in Utrecht. Bij het IPSU kun je terecht met al je vragen rond geloof, spiritualiteit en zingeving.

Gegevens

Volg ons!